Dit doe ik ook

Naast het verwoorden van jouw gedachten, schrijf ik ook voor mezelf of in opdracht.

Zo blog ik over mijn belevenissen op ‘Rita’s Wilde Wereld’, ook te vinden op Facebook of Instagram.

Voor Buro Winners, het allerleukste buro voor verandering in cultuur en gedrag, heb ik o.a. een kijkje in hun werk beschreven.

In opdracht van Jarabee, de organisatie die gezinnen ondersteunt bij complexe vraagstukken die de ontwikkeling van het kind of jongere in de weg kunnen staan, schrijf ik op aanvraag verschillende artikelen. Zo ook het interview met de familie Rikhof, zij runnen een zg. gezinshuis. Of het artikel over Richtlijnen Jeugdhulp en Jeugdbescherming in het online magazine van Jarabee.

Soms stuur ik spontaan een zelf geschreven verhaal in voor een wedstrijd. Zo is er al een keer een verhaal van mij gepubliceerd in een verhalenbundel.

Voor de Facebookpagina ‘Indebuurt Hengelo’ heb ik een interview afgenomen met de organisatie van het leuke evenement ‘Dark in the Park’. Over het evenement ‘Muziek bij de Buren’ heb ik ook een leuk artikel geschreven.