Zo schrijf ik

Hier vind je voorbeelden van hoe ik je kan helpen.

Levensmotto

Een klant wilde graag verwoorden wat zij waardevol vindt in haar leven, noem het haar levensmotto. Op basis van wat zij me vertelde heb ik het volgende voor haar geschreven. Om haar levensmotto kracht bij te zetten heb ik een, door haarzelf gemaakte foto, als achtergrond gebruikt en haar de tekst inclusief foto als pdf toegestuurd. Zij was hier zo blij mee dat ze het heeft laten afdrukken op berkenplex  en een mooi plekje in haar huis heeft gegeven.

 

 

 

 

Persoonlijke terugblik

Al een tijdje voelde ik de behoefte om mijn persoonlijke terugblik aan mijn schoonmoeder op te schrijven. Ze is al lange tijd niet meer bij ons en ik vind het fijn als deze terugblik voor mijn kinderen, haar kleinkinderen, bewaard blijft. Afgelopen zomer was het zover en heb ik het volgende geschreven en op mijn persoonlijke blog gepubliceerd.

Schoonmama