Zo schrijf ik

Sprookje

Voor deze klant heb ik het sprookje van haar leven geschreven. Hieronder vind je een deel van dit sprookje.

Er was eens….

….een kleine blonde Fairy Godmother. Ze woont in het westelijke deel van het Lage Land samen met haar vader, moeder en twee zussen. De vrolijke Fairy Lees verder Sprookje

Persoonlijke terugblik

Een tijdlang voelde ik de behoefte om mijn persoonlijke terugblik aan mijn schoonmoeder op te schrijven. Ze is al een hele tijd niet meer bij ons en ik vind het fijn als deze terugblik voor mijn kinderen, haar kleinkinderen, bewaard blijft. Afgelopen zomer was het zover en heb ik het volgende geschreven en op

Lees verder Persoonlijke terugblik

Gezinshuis

Jarabee is een organisatie die gezinnen ondersteunt bij complexe vraagstukken die de ontwikkeling van het kind of jongere in de weg kunnen staan. Ik heb twee artikelen voor hun online magazine geschreven, maar het allerleukste vond ik het interview dat ik heb afgenomen bij de familie Rikhof. Zij runnen een gezinshuis.

Levensmotto

Een klant wilde graag laten verwoorden wat zij waardevol vindt in het leven, noem het haar levensmotto. Op basis van wat zij me vertelde, ben ik gaan schrijven. Om haar levensmotto kracht bij te zetten heb ik als achtergrond een, door haarzelf gemaakte, foto gebruikt.  Lees verder Levensmotto